Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина
"Проф. д-р Д. Димов" Ловеч

Клубовете по интереси

Клубовете по интереси от НПГВМ “Проф. д-р Д. Димов“ организираха представителна изява по случай 77- годишнината и патронния празник на училището. Почетен гост на мероприятието беше д-р Иваничка Буровска, началник на РУО Ловеч.
Мероприятието започна с изложба на кулинарни и арт изделия и постери изготвени от клубовете. Клубовете сформираха отбори, които се включиха в състезателната надпревара. Състезанието беше разделено на три етапа. Като истински MasterChef – ове участниците познаха съставките на ябълковия кекс, който дегустираха, а във втория етап разпознаха подправки използвани в българската национална кухня. Третият етап за направата на тематични сандвичи вдигна градуса на напрежението и направи състезанието още по – оспорвано. Журито, съставено от членове на клуб „Онлайн реклама и социални медии“, беше доста затруднено в избора на победител, поради вложеното творчество, креативност и старание от страна на участниците.
Наградите, за участниците в изявата, бяха предоставени от Лидл България, за което искрено им благодарим и се надяваме на бъдещо ползотворно сътрудничество.