Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина
"Проф. д-р Д. Димов" Ловеч

Приключиха дейностите по визитата в Италия на преподаватели от Националната гимназия по ветеринарна медицина в Ловеч.

- [ ] Приключиха дейностите по визитата в Италия на преподаватели от Националната гимназия по ветеринарна медицина в Ловеч. Различни, предприемчиви, оригинални бяха италианците в своите идеи, но почти всички, за да имат добри печалби затваряха цикъла на производство. Друго характерно е еко насочеността на обработка на земя и отглеждане на животни, като лозя, които се обработват от коне и се плевят от гъски, свине - местна порода, които живеят свободно в гората и др., като тук говорим за милионен бизнес. Най-впечатлена бях от фермата за отглеждане на бизони, за месо и кожи, които се използват във висшата мода. Е, опитахме и бизонско - високо протеино, с много малко мазнини - като дивеч.
- [ ] Културно-историческата програма ни отведе във Флоренция, Асизи, Тоди, подземна Перуджа люлка на етруските, масонството - готически средновековен град…
- [ ] Предстои ни лятна практика с ученици от двете ни специалности, като и за учениците ни нашите партньори са подготвили прекрасна програма, но така е когато се работи с най-добрите!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мая Величкова, Ценка Иванова и 262 други
38 коментара