Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина
"Проф. д-р Д. Димов" Ловеч

НПГВМ е шампион на град Ловеч ! Момчетата на Ветера донесоха така желаната купа. Те показаха, че са най-добрият отбор по тенис на маса измежду всички училища в града и се класираха за Областния кръг в гр. Тетевен през пролетта.
Нурхан Яначков, капитан на отбора на „малките“ ( 8-10 клас), игра и за 11-12 клас. Той изигра спокойни мачове в почти приятелско темпо. Талантливият тенисист победи във всичките си срещи с 2:0 гейма без да остави каквито и да е съмнения кой е най-добрият . 
Двамата дебютанти в отбора Цанко и Николай от 8 А клас трябваше да покажат търпение, смелост и качества, за да се доберат до своите победи. Николай загуби първата среща срещу Езикова гимназия, но срещу останалите училища събра сили и с помощта на Айджан Али от 11 клас, който стоя до него и го съветваше, Николай успя да победи във всичките си останали срещи и доказа, че има талант. 
Цанко пък щеше да докара публиката до инфаркт, като на няколко пъти изоставаше много в играта, но въпреки това успяваше да обърне противника и в трети решаващ гейм да се добере до победите си. 
Учениците направиха изключително горди своите треньори Ивайло Пенев и Димитър Михов, след като имат една единствена загуба от 18 срещи и така доказаха, че са най-добри по тенис на маса в училищните общински състезания. 
Отборът на „батковците“ 11-12 клас“ отново се представи изключително силно. Айджан Али, Михаил Михайлов и Нурхан Яначков дадоха всичко от себе си. Нашата левица в тениса Михаил от 11 А клас успя да победи във всичките си срещи, а Айджан направи и невъзможното, въпреки че не беше неговият ден. Така се стигна до финална среща между НПГВМ и ПГМЕТ , където Нурхан и Христо (ПГМЕТ) направиха срещата на годината. Те изиграха истински зрелищен двубой. Христо (12 клас), който е тенисист от професионален клуб, победи нашето момче в два гейма със само 2 точки разлика. Така НПГВМ спечели златото при малките и взе сребро при големите. Честито Шампиони !